We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website Close

Det er her

Maylle Coffee > Om Maylle? > Det er her

I det centrale Peru ligger distriktet Villa Rica, der også er kendt som ”verdens bedste kaffejord” på grund af jordkvaliteten og det særligt optimale klima.

Området lever af og for kaffe, og hovedbyen, der også hedder Villa Rica, kaldes Perus kaffehovedstad. Området dækker et areal på ca 900 km2, og mere end 90% af befolkningen er dedikeret til kaffeproduktion eller relaterede aktiviteter.

Her, 7 km fra byen og 1800-1900 m over havoverfladen, ligger en farm på 20 ha jord. Den jord købte vi i 2013, og den fik navnet Finca Mandrup Maylle. Jorden havde ligget brak i flere år, og området var nærmest ufremkommeligt på grund af buske og små træer. 

Men så begyndte vi arbejdet med at gøre det ufremkommelige vildnis til en velfungerende kaffeplantage med nybygget medarbejderbolig med elektricitet og rindende vand. 

Endelig i 2018 kunne vi høste de første kaffebønner, rengøre, pakke og sende dem til kvalitetsbevidste europæiske kaffedrikkere. Nu fortsætter vi farmens fortsatte udvikling sammen med vores ansatte, så endnu flere kan smage vores kvalitetskaffe næste år.