We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website Close

Bæredygtighed

Maylle Coffee > Bæredygtighed

Vi dyrker Maylle Coffee med stor respekt for naturen og dens enestående ressourcer. Vi dyrker den mængde kaffe, som markerne kan bære. 

Vi bruger ”guano” som gødning, og når vi renser marken for ukrudt, foregår det med håndkraft. Vi høster selektivt, det betyder at kun de modne bær høstes og vi passerer flere gange i høstsæsonen.

Vi håndplukker kaffebønnerne, og de presses ud af de høstede bær i en maskine, hvorefter de fermenteres og vaskes. Når kaffebønnerne er vasket, bliver de lagt til tørring i solen på såkaldte senge.

De tørrede kaffebønner sorteres elektronisk og mekanisk så kun Premium kaffebønner pakkes i sække og eksporteres.

Før kaffebønnerne transporteres fra Peru til Europa, emballerer vi dem i specielle sække kaldet Grain Pro og ydersække lavet af jute (også kaldet sækkelærred). Fordelen ved Grain Pro sækkene er, at kaffebønnerne er beskyttet mod fugt og smagsstoffer fra den omgivende luft, det kunne fx være dieselrøg fra transporten og høj luftfugtighed. Ved at bruge de særlige sække sikrer vi, at kaffen når frem til forbrugeren i den reneste form.